4-5 Dagar kvar

 
 
Vi hat ökat takten. Vandrat mellan 30-30km per dag. Varit dåligt med surfande på internet pga några jobbiga dagar och nya bekantskaper vi umgåtts med istället. Har cirka 130km kvar och känner lukten av Santago och slutet.

Nytt, längre och mer detaljerat inlägg kommer innan Santiago och sedan i Santiago. Även mer bilder från både mobilerna och kameran (inte varit några kamerabilder på 25 dagar nu)
Men håll ut. Mer kommer inom kort!
 


Kommentarer
Postat av: Ann och Bengan

Vilka kämpar ni är. Nu är ni snart hemma. Nästa helg kanske ni är här 👍 Tjoho vad roligt! Vi längtar så. Kramar och tankar från oss.

2014-10-31 @ 22:13:26
Postat av: Bosse å Janet

Heja heja heja på med friskt humör, de är det som susen gör! Va då ??? Är ni framme snart??? Å vilken grej ni gör både för er själva och inte minst för oss. Vad ska vi göra sen när eran pilgrimsfärd är över, den har varit lika mycket våran. Ni ska veta vad ni är duktiga, ni kan sträcka på er. Ja, vilken grej ni gör. Bosse å Janet

2014-11-01 @ 09:57:17
Postat av: Yvonne o Anders

vem av er har tappat bort byxorna? tänk att ni snart är framme, att ni har orkat att vandra hela långa vägen. ni har varit otroliga som har genomfört detta projekt. nu väntar vi bara på att ni ska komma hem så vandra på så ses vi snart. kramar yvonne o anders

2014-11-01 @ 14:01:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: